6 ianuarie 2009

Cum au aparut negrii?

Nu v-ati intrebat niciodata cum au aparut negrii?Din cate stiu Adam si Eva erau albi.Dar si in cazul in care ei erau negrii cum au aparut oamenii albi?Ma gandesc ca avand in vedere ca Eva a fost facuta din coasta lui Adam ar fi trebuit sa aiba aceeasi culoare.
Am gasit pe net unele pareri:
"Cu trecerea secolelor, soarele a avut o mare influenta asupra oamenilor: populatiile sudice sunt de culoare neagra si par cret, pe cand cele nordice sunt blonde si cu par lins (rar ai sa gasesti un rus sau un norvegian cu parul cret.) "
"Aceelasi lucru s-a intamplat si cu asiaticii. Tot soarele a fost de vina. Tineau pleoapele foarte apropiate involuntar cand lumina foarte puternica reflecta in zapada, luni la rand, fara sa se faca intuneric.Astfel s-a adaptat corpul lor la imprejurari. Efectul nu este invers, astfel incat o sa vezi negrii care stau in frig si nu albesc. "
"A creat Dumnezeu de la inceput rasa neagra, rasa galbena si\sau rasa caucaziana ? Nu, ci a creat o singura pereche de oameni care apartineau unei singure rase din cele enumerate.Atunci cum au aparut restul ? A zis Dumnezeu: "Ah, am uitat sa creez si alte genuri de oameni ?" si apoi i-a creat. Nicidecum ci a avut loc o evolutie (daca nu-ti place termenul poti sa-l inlocuiesti cu un sinonim) in cadrul acestei familii si au aparut celelalte rase.La fel legat de vulpi sau ursi spre exemplu: crezi ca existau de la inceput vulpi si ursi polari ? Nici vorba... au aparut apoi ca o adaptare la noile conditii de mediu. Genetica explica foarte frumos aceasta variabilitate in cadrul speciei, dar nu e cazul acum sa vorbim despre mutatii, gene, etc.Totusi aceste micro-evolutii (ca sa le numim asa) au avut loc doar in cadrul aceleiasi specii din motivele adaptarii la diverse climate, conditii de viata, dar nu a fost o evolutie intre specii: vrabia sa evolueze spre crocodil, sau maimuta spre om. "
Oare asa sa fie?.................numai Dumnezeu stie......

Etichete: