13 februarie 2010

Am trecut la desene animate






So...vacanta asta a trecut foarte repede...de fapt exact cum ma asteptam.Nimic interesant in vacanta asta...nici macar nu am dormit asa mult cat ma asteptam.
Am inceput vacanta cu ideea ca voi face pentru licenta...idee spulberata in momentul in care mi-am dat seama ca mi-am lasat in Timisoara cartea cea mai importanta,care continea ce avem eu nevoie.Asa ca am abandonat de marti licenta si mi-am ocupat timpul cu alte lucruri.
Am incercat vacanta asta sa vad si eu un film klumea dar se pare ca...le-am vazut pe toate.Si avand in vedere ca intr-o seara am vazut 2 filme,fiecare pana la jumatate(mai mult n-am rezistat)...am trecut la desene animate.Si....pentru ca m-am saturat de Tom si Jerry am trecut la The Kids from Room 402.Tocmai de aceea voi posta episoade din aceste desene care chiar daca par banale sunt foarte relaxante.
Nu stiu de ce da de cateva zile sunt foarte indispusa si sper ca sa nu simt duminica aceasta ca e Valentine's Day...nu de alta dar nu am fost niciodata happy de Valentine's Day.
Nu cred ca mai am nimic interesant de povestit(nu ca ce as fi scris ar fi foarte interesant) asa ca celor care au pe cine iubi si se simt iubiti le urez Happy Valentine's Day....iar celor care s-au despartit de curand sau sunt singuri duminica vreau sa le spun ca nu-i nicio tragedie si ca intr-o zi va fi si pentru noi o zi happy...


Etichete: ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire