10 iunie 2010

Take care

Daca pana mai ieri imi era frica sa merg noaptea pe strada din cauza cersetorilor, betivilor, gastilor de baieti care se iau de fete pe strada si a cainilor maidanezi, ieri seara am mai adaugat ceva pe lista. Nu stiu daca voi v-ati fi putut gandi vreodata ca, mergand linistiti pe strada cu niste prieteni, se poate opri in dreptul vostru o masina si dintr-o data sa simtiti ca tasneste apa de peste tot si nu stiti ce se intampla. Mda..... mergeam ieri cu M si M acasa, in jur de ora 21:30, in apropiere de piata 700, cand ne-am trezit cu o gasca de baieti, intr-o masina pe care nu am reusit sa o vad din cauza ca imi venea apa in ochi, care din dorinta de a ne face noua "un bine" sa ne mai racorim ca si asa e vremea asta caniculara, ne-au facut un dus cu apa(sper) fiind bine dotati cu pistoale mari de jucarie.
Inca ma mir cata prostie poate exista in lume si cati frustrati. Noi (vorbesc si in numele lu' M si M), speram ca nu vom aparea pe youtube =)) si ca ne veti multumi de acum in colo ca ati mai aflat ce vi se poate intampla in frumoasa Romanie in timp ce va plimbati linistiti pe strada.

Etichete:

2 comentarii:

Anonymous Anonim a spus...

=)) =)) =)) super tare faza =))

11 iunie 2010 la 12:34  
Anonymous Anonim a spus...

chiar foarte tare faza, nu inteleg de ce te-ai crispat asa de tare. mi s-a intamplat aceeasi chestie in Florenta, nu in "frumoasa Romanie", si mi s-a parut foarte funny

24 iunie 2010 la 11:22  

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire