10 octombrie 2010

About today...

Te trezesti zambind si orice vezi in fata ta e colorat si crezi ca totul ti se cuvine si povestesti in stanga si in dreapta si iti expui bucuria in fata prietenilor...iar apoi deschizi ochii larg si realizezi ca totul a fost imaginatia ta...a fost ceva ce ai mai trait si s-a spulberat la fel de repede.
   Viata trece cu pasi repezi pe langa noi, iar noi continuam sa analizam pana la cel mai mic detaliu totul. Viata e prea scurta sa ne pierdem in detalii. Vorbeam azi cu o persoana draga mie si e de aceeasi parere. Tot spunand nu in stanga si in dreapta, tot cautand altceva va venii o zi cand vei realiza cat ai pierdut in cautarea ta. 
  Ar trebui sa fim mai spontani, sa ne mai lasam uneori dusi de instinct si sa mai spunem si da. In viata tot timpul vor exista regrete indiferent daca spui da sau nu.
  Timpul nu asteapta dupa noi, nu asteapta sa ne maturizam, sa ne gasim un loc de munca, sa avem o locuinta, sa avem timp liber, nu asteapta sa ne rezolvam problemele...maine poate sa nu mai rasara soarele, sa nu mai fie dimineata...
  Lasa bucuria sa iti inunde sufletul si nu te gandi doar la viitor...viitorul tau se poate termina maine!
   

Etichete: ,

9 comentarii:

Anonymous Anonim a spus...

Doar partial sunt de acord cu tine. Pentru ca in functie de ce faci "astazi" ai sa influentezi viitorul "de maine"...iar "maine" sigur va exista intrun fel sau altul.

10 octombrie 2010 la 22:37  
Anonymous Adriana a spus...

Aaaa nu cred ca ai inteles exact ce am vrut eu sa spun. Nu am spus ca ziua de azi nu o influenteaza pe cea de maine, doar ca si prezentul conteaza si faptul ca multi nu realizam ca timpul se scurge.
Te-as ruga sa iti lasi numele avand in vedere ca iti dai cu parerea. Multumesc!

11 octombrie 2010 la 01:50  
Anonymous Anonim a spus...

Pai tocmai ca "azi" este important am vrut sa scot in evidenta. Daca vrem sa vedem cat mai multe in viata trebuie sa ne calculam atenti pasii. Tocmai ca sa evitam cea ce ai spus si tu "...tot cautand altceva va venii o zi cand vei realiza cat ai pierdut in cautarea ta". Eu is de parere ca prea multa spontaneitate si instinct(adica a te lasa dus de val) s-ar putea sa duca la aceea "pierdere" a vremii.
Asa-i ca viata-i complicata?

11 octombrie 2010 la 21:28  
Blogger Freelancer a spus...

Uhhh...wow...si eu care eram sigur ca esti o adepta a acelei analize in profunzime a tuturor lucrurilor...what made you change your mind?

(app persoanei anonime...daca spontaneitatea aceea e facuta cu cap nu inseamna neaparat o pierdere a vremii, indiferent ca e gresita sau nu. Este o alta lectie/experienta din viata fiecaruia. Daca nu facem greseli, at. din ce sa invatam? The best experience is life experience ;) )

13 octombrie 2010 la 16:26  
Anonymous Anonim a spus...

Pentru Freelancer:
Acum depinde ce intelegi prin spontaneitate si cat 100% poti sa-ti folosesti capul atunci cand esti spontan (eu cred ca este mai mult instinct). Ideal ar fi sa inveti din greselile celor din jur ca nu o sa avem noi timp sa le facem pe toate :)

13 octombrie 2010 la 22:13  
Blogger Freelancer a spus...

Corect si incorect...majoritatea lucrurilor spontane sunt din instinct, dar greselile pe care nu le faci nu ai cum sa le inveti. Daca cineva iti spune sa nu faci ca el/ea a facut asa si a regretat, tu esti sigur/a ca in cazul tau va fi identic rezultatul ca si in cazul acelei persoane?...Si vorbind de timp, da...e cel care previne ca totul sa se intample DEODATA;)

14 octombrie 2010 la 03:50  
Anonymous Anonim a spus...

Pentru Freelancer:
Corect si incorect :) ... sunt greseli care au aproximativ aceleasi repercursiuni. De exemplu: eu bag mana in foc si ma ard...si iti zic vezi ca te arzi. Tu nu ma crezi si bagi si tu mana in foc...ai sa te arzi? (sigur ca da...sau, eventual, nu daca esti vreun guru :D ).
Alt caz (contrar): Daca cineva a avut o casnicie nefericita asta nu inseamna ca si a ta o sa fie la fel :)
Acum am luat primele exemaple ce mi-au venit in minte...poate nu-s cele mai potrivite dar scot in evidenta cea ce am vrut sa subliniez.

14 octombrie 2010 la 20:33  
Blogger Freelancer a spus...

Nice ex.
Pana la urma toata chestia asta e ca un cutit cu 2 taisuri, deci nu iti ramane in putere decat sa risti si poate eventual sa castigi ;)

15 octombrie 2010 la 19:46  
Anonymous Anonim a spus...

...pana la urma...totu-i relativ :)

15 octombrie 2010 la 21:51  

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire