12 octombrie 2010

First interview

  Azi am mai trecut peste un hop important din viata unui om...primul interviu de angajare. Desi l-am considerat pe moment un esec, ulterior am realizat ca mi-a facut bine experienta aceasta. Sa nu creada cineva ca am fost refuzata :P dar i-am refuzat eu deoarece nu am fost de acord cu orarul de lucru, avand in vedere ca trebuie sa merg si la orele de la master. Am trecut astazi prin niste valuri de emotii pe care cu greu imi puteam imagina ca le voi simtii vreodata. Ideea e ca am avut de a face cu niste oameni foarte de treaba si mi-au spus ca ma primesc din primavara, daca o sa am eu orarul la master mai ok.
  Un sfat pe care il recomand celor care inca nu au trecut printr-un interviu e acela ca, in momentul cand sunteti sunati sa fiti invitati la un interviu sa incercati sa fiti foarte atenti la ce vi se comunica la telefon(ex: ora, locul, numele persoanei), asta daca nu vreti sa patiti ca mine si sa mergeti la o alta ora=)).
  Chiar daca am avut o zi foarte agitata azi si era sa adorm la curs la retele=)), nu am prea mancat cine stie ce, am vopsit-o pe Miha(sper sa ma fi descurcat) si am fost tot pe fuga, i feel good today si o sa imi amintesc de ziua asta.

Etichete: ,

1 comentarii:

Anonymous Anonim a spus...

Faina poza ... vad mult optimism in ea :) .. pacat ca ai folosit placa la par :D

28 octombrie 2010 la 20:08  

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire